Lajmet

QKK me Javë të Filmit në Bujanoc

05.12.2018

Qendra Kinematografike e Kosovës në bashkëpunim me Shtëpinë e Kulturës në Bujanoc nga data 10 deri më 15 dhjetor organizojnë Javën e Filmit të Kosovës në Bujanocmë shumë

Gashi, Kosova çdo ditë e më shumë po mbron autorin

05.12.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit Kujtim Gashi mori pjesë në Konferencën Rajonale “E drejta e Autorit në Kohën Digjitale” e cila u organizua nga Zyra për të Drejtat e Autorit dhe të Drejtat e Përafërta.më shumë

Ministri Gashi porositë të rinjtë nga shtetet që nuk e kanë njohur Kosovën që të lobojnë në vendet e tyre

04.12.2018

Sot, në ambientet e Fakultetit Filozofik të Universitetit të Prishtinës, u hap Konferenca Ndërkombëtare “Modeli i Kombeve të Bashkuara në Kosovë” e organizuar nga Instituti iCHAT - Kosovë dhe “Debate for Peace” nga Izraeli, mbështetur nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportitmë shumë

MKRS-ja mbështet Federatën e Shahut për pajisje, në vlerë prej 11 mijë euro

03.12.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka pritur sot në takim kryetarin e Federatës së Shahut të Kosovës, Nysret Avdiu. Në këtë takim, mes Ministrisë dhe Federatës u nënshkrua një memorandum bashkëpunimi me qëllim të mbështetjes financiare të Federatës së Shahut të Kosovës për blerjen e pajisjeve të shahut. Sipas këtij memorandumi, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, e mbështet Federatën e Shahut të Kosovës me 11 mijë euro.më shumë

Ministri Gashi: Personat me aftësi të kufizuara do t'i bejmë pjesë të barabartë të shoqërisë, duke i përfshirë në ngjarje sportive

02.12.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sporti, Kujtim Gashi, ka marrë pjesë në aktivitetet e organizuara për nder të ditës ndërkombëtare të personave me aftësi të kufizuar me moton “Me mbështet për të patur një jëtë të pavarur dhe gjithëpërfshirëse & “Njih atësit e mia”më shumë

previous

11-15 Nga 1000

next