Arkivi

Maksut Vezgishi kurator dhe Jehona Shyti komisionere të Kosovës për Bienalen e Venedikut 2020

17.01.2020

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, në bazë të kompetencave, ka emëruar komisionerin dhe kuratorin për edicionin e 17-të të Bienales së Venedikut për Ekspozitën Ndërkombëtare të Arkitekturës për vitin 2020më shumë

Studim mbi kënaqshmërinë e turistëve në Prizren

08.01.2020

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, konkretisht Qendra Rajonale për Trashëgimi Kulturore në Prizren ka realizuar një studim mbi kënaqshmërinë e turistëve që kanë vizituar qytetin e Prizrenit, duke e ditur rëndësinë e turizmit dhe përfitimit të shumanshëm të tij dhe për të pasur një pasqyrë më të qartë për nivelin e kënaqësisë dhe pritshmërive të turistëve që zgjedhin Prizrenin si destinaicon turistikmë shumë

Telegram ngushëllimi i ministrit Kujtim Gashi me rastin e vdekjes së kompozitorit të mirënjohur shqiptar Gjergj Kaçinari

27.12.2019

Lajmin për vdekjen e më të dashurit tuaj, njëkohësisht kompozitorit , të mirënjohur shqiptar, e morëm me pikëllim të madh.më shumë

Telegram ngushëllimi i ministrit Kujtim Gashi me rastin e vdekjes së kantautorit të mirënjohur shqiptar Irfan Blakçori

13.12.2019

Lajmin për vdekjen e më të dashurit tuaj, njëkohësisht kantautorit të mirënjohur shqiptar, e morëm me pikëllim të madh.më shumë

Njoftim për media

05.12.2019

Njoftim publik nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, lidhur me shkresën/sqarimin i cili ka qarkulluar si opinion i Departamentit Ligjor këto ditë nëpër media që ndërlidhet me mandatin e kryetarit të Federatës së Futbollit të Kosovës, sqaron të gjitha palët e përfshira në këtë proces si dhe opinionin publik, si më poshtë:më shumë

previous

1-5 Nga 1804

next