Sinjalizuesit

Sinjalizues për Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit është zyrtarja:
Zjarrta Osmani
Tel: 038 200 22229
E-mail: [email protected]

Sinjalizues për Filarmoninë e Kosovës është zyrtarja:
Shkendije Shatri
Tel: 038 224 939
E-mail: [email protected]

Sinjalizues për Muzeun Kombëtar të Kosovës është zyrtarja:
Dafina Morina
Tel: 049 851 847
E-mail: [email protected]

Sinjalizues për Qendrën Rajonale të Trashëgimisë Kulturore në Prizren është zyrtari:
Besnik Brestovci
Tel: 044 344 527
E-mail: [email protected]

Sinjalizues për Qendrën Rajonale të Trashëgimisë Kulturore në Gjakovë është zyrtari:
Diamant Hasi
Tel: 0390 327 028
E-mail: [email protected]

Sinjalizues për Qendrën Rajonale të Trashëgimisë Kulturore në Pejë është zyrtari:
Miftar Ahmetxhekaj
Tel: 039 434 147
E-mail: [email protected]

Sinjalizues për Qendrën Rajonale të Trashëgimisë Kulturore në Mitrovicë është zyrtarja:
Arjeta Ukaj
Tel: 028 533 343
E-mail: [email protected]

Sinjalizues për Qendrën Rajonale të Trashëgimisë Kulturore në Prishtinë është zyrtari:
Dukagjin Dibra
Tel: 044 153 488
E-mail: [email protected]

Sinjalizues për Qendrën Rajonale të Trashëgimisë Kulturore në Gjilan është zyrtari:
Leutrim Bllaca
Tel: 049 258 074
E-mail: [email protected]

Sinjalizues për Inspektoratin e Trashëgimisë Kulturore është zyrtarja:
Blerta Halimi-Kadriu
E-mail:
[email protected]

Sinjalizues për Teatrin Kombëtar të Kosovës është zyrtari:
Beqir Beqiri
Tel:
044 152 387

Sinjalizues për Galerinë Kombëtare të Kosovës është zyrtari:
Skender Xhukolli
E-mail:
[email protected]

Sinjalizues për Qendrën Kinematografike të Kosovës është zyrtarja:
Drilona Belallari
Tel:
049 450 744
E-mail:
[email protected]

Sinjalizues për Bibliotekën Kombëtare të Kosovës është zyrtarja:
Blerina Vehapi
Tel: 044 859 938

Sinjalizues për Qendrën Rajonale për Trashëgimi Kulturore në Ferizaj është zyrtari:
Visar Sadiku
Tel: 048 331 115
E-mail: [email protected]