Kalendari online i teatrove të Kosovës për muajin prill

Për shkak të situatës së pandemisë me Covid- 19, në të cilën gjendet Kosova, Teatri Kombëtar të Kosovës dhe Teatri i Gjilanit kanë marrë iniciativë për krijimin e një kalendari online të përbashkët për muajin prill. Kësaj iniciative i janë bashkangjitur edhe Teatri “Hadi Shehu” - Gjakovë” , Teatri “Bekim Fehmiu” Prizren, Teatri “Adriana” - Ferizaj”, “Qendra Multimedia”, “Teatri Oda” dhe Teatri...

më shumë

Videot Aktuale

Arkivi i lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30