Lajmet

Nënshkruhet marrëveshje me DVV International për aftësimin e të rinjve në teknologji informatike dhe ndërmarrësi

15.07.2019

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka pritur në kabinetin e tij drejtorin e Zyrës në Kosovë të Institutit për Bashkëpunim Ndërkombëtar i Bashkësisë së Shkollave të Larta Popullore Gjermane (DVV International), Ramadan Alija.më shumë

Ministri Gashi shpërndau libra për 37 Komuna të Kosovës dhe për bibliotekat komunale shqiptare jashtë Kosovës

12.07.2019

Në një ceremoni të organizuar në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës “Pjetër Bogdani”, ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka bërë shpërndarjen e librave të botuar dhe të blerë nga Ministria, donacion për 37 Komuna të Kosovës dhe për bibliotekat komunale shqiptare jashtë kufijve të Kosovës.më shumë

Sporti është ambasadori më i mirë i shtetit tonë, komuniteti kulturor po trajtohet dinjitetshëm

12.07.2019

Intervistë me Ministrin e Kulturës Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi dhënë për gazetën ‘Bota Sot’më shumë

Qendra e Edukimit Jo-formal do të ketë jetëgjatësi 100 vjeçare dhe do ju shërbej shumë gjeneratave

11.07.2019

Sot në fshatin Pjetërshan të Gjakovës, është bërë vënia e gurthemelit për ndërtimin e Qendrës së Edukimit Jo–formal, projekt ky i financuar nga Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit. Në këtë ngjarje, pjesëmarrës ishte ministri i Kulturës, Rinisë, dhe Sportit Kujtim Gashi.më shumë

Ministri Gashi dha licencat për Federatën e Motoçiklizmit të Kosovës dhe Federatën e Triathlonit të Kosovës

09.07.2019

Në një takim të organizuar në kabinetin e ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, sot u licencuan Federata e Motoçiklizmit të Kosovës dhe Federata e Triathlonit të Kosovës. Ministri Gashi priti në këtë takim kryetarët e këtyre federatave Nuhi Llugaxhiu dhe Vedat Tërmkolli me të cilët nënshkroi edhe dy memorandume bashkëpunimi me qëllim të mbështetjes financiare të tyre nga ana e MKRS-së me nga 20 mijë euro.më shumë

previous

1-5 Nga 1000

next