Intervistat

Intervistë e ministrit Çeku për KTV

06.10.2022

Intervistë e ministrit Harjullah Çeku dhënë për emisonin "Sonte me Rronin" në Kohavizion KTV.më shumë

Intervistë e ministrit Çeku për emisionin MONOKëL

31.05.2022

Intervistë e Ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku, për emisionin MONOKëL të televizionit Klan Kosova, emision i drejtuar nga Alisa Brahomë shumë

Intervistë e ministrit Çeku për Prime Time në Kanal 10

15.04.2022

Intervista e ministrit Hajrulla Çeku në emisionin Prime Time në Kanal 10 me Xhemajl Rexhënmë shumë

Intervistë e ministrit Çeku për ATV

31.03.2022

Intervistë e Ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportitmë shumë

Intervistë e ministrit Çeku për Kallxo.com

21.02.2022

Intervistë e Ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportitmë shumë

previous

1-5 Nga 10

next