SOT do të organizohet ceremonia e ndarjes së çmimeve për letërsi "Azem Shkreli" dhe çmimeve tjera vjetore

17.02.2015

Të nderuar,
 
Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala, me rastin e Pavarësisë së Kosovës, do të bëjë ndarjen ceremoniale të Çmimit Letrar Kombëtar për Vepër Jetësore “Azem Shkreli” dhe Çmimeve tjera Vjetore për Letërsi.
 
Ceremonia e ndarjes së çmimeve do të mbahet me SOT 17.02.2015, ora 12:30, në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, në kabinetin e ministrit Shala.
 
Ftoheni ta përcillni këtë aktivitet!

Prapa