Këshilltarët e Ministrit

Këshilltarët
Klodeta Krasniqi - Këshilltare Politike dhe Shefe e Kabinetit
E maili: [email protected]
--
Nora Arapi Krasniqi - Këshilltare e lartë
E maili: [email protected]
--
Zana Fetiu - Këshilltare politike
E maili: [email protected]
--
Dorotea Deshishku - Këshilltare politike
E maili: [email protected]
--
Onur Canhasi - Këshilltar politik
Emaili: [email protected]
--
Liburn Jupolli - Këshilltar i jashtëm
Emaili: [email protected]
--
Rozafa Imami - Këshilltare politike
Emaili: [email protected]
--
Gentiana Pallaska - Këshilltare politike
Emaili: [email protected]