Vizitë në komunat e Lipjanit, Shtimes, Suharekës dhe Malishevës

23.01.2015

Zëvendëskryeministri Kujtim Shala, njëherësh Ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, do të vizitojë sot komunat e Lipjanit, Shtimes, Suharekës dhe Malishevës.

Prapa