Takim njohës me gazetarë

26.12.2014

Të nderuar përfaqësues të mediave, redaktorë e gazetarë,
 
Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala, organizon një takim njohës me gazetarë që përcjellin fushën, aktivitetet e ngjarjet në kulturë, rini dhe sport. Ministri ka nderin t’u ftojë në këtë takim.
 
Takimi me redaktorë e gazetarë mbahet në MKRS, në kabinetin e ministrit, SOT (26.12.2014), ora 10:00.
 
Jeni të mirëseardhur!

Prapa