MKRS financon blerjen arenave të karatesë për FKK - nesër dorëzim-pranimi

02.04.2014

Nesër, (3 Prill 2014), ne ora 14: 00 në Pallatin e Rinisë në Prishtinë, Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Memli Krasniqi do t’ia dorëzojë edhe zyrtarisht Federatës së Karatesë së Kosovës, tetë arena të karatesë - tatami, me standarde ndërkombëtare, që në total arrijnë një sipërfaqe prej 1152  m2 .

Për blerjen e tyre MKRS-ja ka ndarë rreth 29 mijë euro.

Ftoheni të përcillni këtë aktivitet!

Prapa