Nënshkrimi i Memorandumit mes MKRS-së e KOK-ut

01.04.2014

Sot (01.04.2014), në ora 13:00, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe Komiteti Olimpik i Kosovës nënshkruajnë Memorandum Bashkëpunimi, për ndarjen buxhetit vjetor për vitin 2014 për KOK-un.
 
Në emër të MKRS-së, memorandumi do të nënshkruhet nga Ministri Memli Krasniqi, ndërsa në emër të KOK-ut, nga kryetari Besim Hasani. Memorandumi nënshkruhet në MKRS.
 
Ftoheni të përcillni këtë aktivitet!

Prapa