Ministri Kujtim Shala pret sot në 12:30 drejtuesit e hendbollit

29.06.2015

Sot, me datë 29 qershor, 2015, në ora 12:30, në kabinetin e ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala, bëhet pritja e drejtuesve të Federatës së Hendbollit të Kosovës dhe e ekipit përfaqësues të Kosovës në hendboll, pas organizmit të suksesshëm të Kampionatit Botëror të Hendbollit për shtet në zhvillim, me ç’rast Përfaqësuesja e Kosovës mori medaljen e bronztë, duke marrë vendin e tretë.

Gjithashtu, do të nënshkruhet një memorandum bashkëpunimi mes MKRS-së dhe FHK-së.

Ftoheni ta përcillni këtë aktivitet. 

Prapa