Agjenda ditore

Nesër bëhen përurimet e restaurimeve në Kalanë e Vushtrrisë

03.11.2014

Nesër ( e martë, 4 nentor) në ora 11:00, Sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë së Kulturës , Rinisë dhe Sportit, Veton Firzi, bashkë me Ambasadoren amerikane në Prishtinë, Tracey Jacobson dhe kryetarin e Komunës së Vushtrrisë përurojnë përfundimin e restaurimeve në Kalanë e Vushtrrisë. më shumë

Ministri Memli Krasniqi viziton sot lokalitetin arekologjik në Dresnik të Klinës

03.11.2014

Ministri Krasniqi viziton SOT (03.11.2014) Lokalitetin Arkeologjik në Dresnik në Klinës.më shumë

SOT nis punimet Sesioni i 13-të i ECP-së

03.10.2014

SOT (03.10.2014), nis punimet Sesioni i 13-të i Parlamentit Kulturor Evropian, i cili organizohet nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe Parlamenti Kulturor Evropian , me përkrahje edhe nga Këshilli Britanik në Kosovë.më shumë

Nesër nis punimet Sesioni i 13-të i ECP-së

02.10.2014

Nesër (03.10.2014), nis punimet Sesioni i 13-të i Parlamentit Kulturor Evropian, i cili organizohet nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe Parlamenti Kulturor Evropian , me përkrahje edhe nga Këshilli Britanik në Kosovë.më shumë

Konferencë për shtyp (Parlamenti Kulturor Evropian)

02.10.2014

Sot (02.10.2014), në ora 17:00, në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ministri Memli Krasniqi dhe Karl –Erik Norman do të mbajnë një konferencë për shtyp, ku do të flasin rreth organizimit të sesionit të 13-të të Parlamentit Kulturor Evropian në Prishtinë, nga 3 deri më 5 tetor 2014. më shumë

previous

21-25 Nga 196

next