Lajmet

Nesër shënohet Dita Botërore e Trashëgimisë Audiovizele

26.10.2018

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit nesër 27 tetor 2018 shënon Ditën Botërore të Trashëgimisë Audiovizuele, nën moton “Rrëfimi i juaj po lëviz!”më shumë

Çmimi Kombëtar për Veprimtari Jetësore “Niketë Dardani”, iu nda kompozitorit Akil Koci

24.10.2018

Në një ceremoni të organizuar në kabinetin e Ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, u bë ndarja e Çmimit Kombëtar për Veprimtari Jetësore “Niketë Dardani” dhe çmimeve vjetore për vepra muzikore për vitin 2017.më shumë

Në Muze u hap faza e parë e projektit “Prishtina: Qyteti i Nderit dhe Mirënjohjes”

23.10.2018

Në Muzeun e Kosovës u hap ekspozita “Prishtina: Qytet i Nderit dhe Mirënjohjes”, organizuar nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Muzeu i Kosovës dhe Ambasada e ShBA-së në Kosovë, ku u prezantua vepra artistike që tregon për rrugëtimin e Prishtinës nëpër etapa të ndryshme historike.më shumë

U nënshkrua memorandum për aktivitete që aftësojnë të rinjtë e Kosovës

23.10.2018

Sot u nënshkrua memorandum bashkëpunimi midis Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS) dhe Institutit për Bashkëpunim Ndërkombëtarë të Bashkësisë së Shkollave të Larta Popullore Gjermane (DVV International).më shumë

Gashi: Medalja olimpike sukses historik për vendin tonë

23.10.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, priti në takim sportistët e Kosovës që e përfaqësuan vendin tonë në Lojërat Olimpike për të rinj, që u organizuan në Buenos Aires të Argjentinës nga 6 deri 18 tetor 2018.më shumë

previous

21-25 Nga 1000

next