Lajmet

Dy ekspozitat në Gjilan

18.05.2022

Ministri i Kulturës, Hajrulla Çeku, ka vizituar dy ekspozita në qytetin e Gjilanitmë shumë

Filloi hartimi i projektit për prezantimin, interpretimin dhe promovimin e Lokalitetit Arkeologjik në qendër të Prizrenit!

17.05.2022

Ky projekt i Ministrisë së Kulturës realizohet në bashkëpunim me UN-Habitat Kosovë, në bazë të marrëveshjes së nënshkruar gjatë vitit 2021 dhe synon integrimin e trashëgimisë kulturore në kuadër të planifikimit hapësinor, për zhvillim gjithëpërfshirës të qëndrueshëm dhe të gjelbërmë shumë

Donjeta Sadiku shkruan histori, i siguron Kosovës medalje botërore në boks

16.05.2022

Krenari pa fund. Donjeta Sadiku ka siguruar medalje botërore në Kampionatin Botëror të Boksit që po mbahet në Stambollmë shumë

Kampionët e Kupës së Kosovës në henbdboll

16.05.2022

Të dielën, në palestrën “Bill Clinton” në Ferizaj janë zhvilluar ndeshjet finale për Kupën e Kosovës në hendboll në të dy konkurrencat, për meshkuj dhe për femramë shumë

Konferencë për media e ministrit

16.05.2022

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku, sot pas mbledhjes së Qeverisë së Kosovës mbajti konferencë për mediamë shumë

previous

1-5 Nga 18

next