Në 77-vjetorin e Ditës së Bibliotekës Kombëtare nënshkruhet marrëveshja për krijimin e rrjetit bibliotekar të Kosovës

Në kuadër të Javës së Flamurit, Biblioteka Kombëtare e Kosovës mbajti ceremoninë për kremtimin e 77-vjetorit të Ditës e Bibliotekës, si institucion themelor i ruajtjes së trashëgimisë së shkruar dhe të shtypur në Republikën e Kosovës, në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe Universitetin e Prishtinës

më shumë

Videot Aktuale

Arkivi i lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30