Ndahet nga jeta Xhevdet Peci, ikonë e boksit kosovar

09.05.2022

Xhevdet Peci, ish boksieri i gjeneratës së artë të Prishtinës nuk është më në mesin tonë. Kosova sot ka humbur një njeri që dha shumë për sportin dhe shoqërinë tonë.

Peci ishte një prej boksierëve më të suksesshëm të vendit. Duke kaluar të gjitha sfidat dhe barrierat e kohës ishte shpallur pesë herë kampion i ish-jugosllavisë me Prishtinën, po ashtu arriti shumë suksese individuale. Ai ishte një prej boksierëve më të dashur nga publiku.

Vendosmëria dhe guximi i tij do të mbesin shembull për të gjithë sportistët e rinj.

Ngushëllime familjes, miqve dhe gjithë komunitetit të sportit.

U prehtë në paqe.

Prapa