Lajmet

Pasurohet Lista e Trashëgimisë Kulturore nën Mbrojtje të Përkohshme

22.06.2021

Në pajtueshmëri me Nenet 3 dhe 4 të Ligjit Nr.02/L-088 për Trashëgimi Kulturore, sot në Listën e Trashëgimisë Kulturore nën Mbrojtje të përkohshme është shtuar Ndërtesa e ish-Gjykatës në Vushtrrimë shumë

MKRS vazhdon partneritetin e saj me BE-në dhe UNDP-në për kohezionin social përmes iniciativave të trashëgimisë kulturore

18.06.2021

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS), së bashku me Instrumentin e BE-së (BE) që i kontribuon Stabilitetit dhe Paqes (IcSP), zyrën e BE-së në Kosovë dhe Programin e Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë, lansuan projektin: "Trashëgimia Kulturore si Drejtuese e Dialogut Ndërkomunitar dhe Kohezionit Social", financuar nga BE-jamë shumë

Zëvendësministrja Osmani takoi përfaqësuesin japonez Mitsunori Ogasawara

15.06.2021

Në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit sot patëm kënaqësinë që të presim të ngarkuarin me punë në Ambasadën Japoneze, z. Mitsunori Ogasawaramë shumë

Takim me përfaqësues të institucioneve nga qyteti i Bujanocit

15.06.2021

Në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, të hënën patëm kënaqësinë të presim Kryetarin e Kuvendit Komunal të Bujanocit, z. Enver Ramadani, Drejtorin e Qendrës Sportive, z.Fatmir Hasani dhe Drejtorin e Bibliotekës së Qytetit, z.Ekrem Xhemailimë shumë

previous

1-5 Nga 31

next