Lajmet

Ministrja Dumoshi zotohet për angazhim maksimal për të rinjtë në Kongresin Kombëtar të të Rinjve të Kosovës

06.08.2020

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit Vlora Dumoshi mori pjesë në debatin virutal të organizuar nga Kongresi Kombëtar i të Rinjve të Kosovës në bashkëpunim me Fondacionin Friedrich – Ebert në temën “Ndikimi social dhe kulturor – aktivizmi rinor”më shumë

Ministrja Dumoshi takoi drejtorin e Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë, Arian Zeka

06.08.2020

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, ka zhvilluar sot një takim me përfaqësuesin e autorizuar të Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë, Arian Zeka, drejtor ekzekutiv i OEAK-utmë shumë

Muzeu i Kosovës pasurohet me “Veshën e Rrafshit të Dukagjinit”

04.08.2020

Në kuadër të pasurimit të fondit muzeor, Muzeut të Kosovës sot i është dhuruar “Veshja e Rrafshit të Dukagjinit”, veshje kombëtare e njohur si “Vesha e katunit”, punuar nga Zejnepe Demaj-Beqirajmë shumë

previous

1-4 Nga 4

next