Lajmet

Ministri Gashi në Turqi për të nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi në fushën e kulturës

19.12.2017

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, po viziton Republikën e Turqisë, ku do të nënshkruajë Marrëveshjen ndërshtetërore Kosovë-Turqi, për bashkëpunim në fushën e kulturësmë shumë

Ministri Gashi prezantoi prioritetet e MKRS-së në Këshillin Kombëtar për Investime

18.12.2017

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, mori pjesë në takimin e Këshillit Kombëtar për Investime, ku në kuadër të Listës Prioritare për Projekte në Sektorin Social, foli për projektet prioritare të sektorëve që udhëheq MKRS-jamë shumë

Licencohet Federata Kosovare e Biliardos

15.12.2017

Edhe një federatë e re licencohet nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit. Ministri Kujtim Gashi i dorëzoi licencën për zhvillimin e veprimtarisë Federatës Kosovare të Biliardos deri në vitin 2020më shumë

Certifikohen 200 të rinj për ndërmarrësi

15.12.2017

Në çdo vit, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, në kuadër të edukimit të të rinjve, mbështet aktivitete për trajnimin e tyre. Sot, rreth 200 të rinj nga qytete të ndryshme të Kosovës u certifikuan në fushën për ndërmarrësi, projekt të cilin e ka mbështetur MKRS-ja, e që është implementuar nga Business Development Groupmë shumë

Ministri Kujtim Gashi prezantoi prioritetet strategjike të MKRS-së në komisionin parlamentar për vitin 2018

13.12.2017

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, mori pjesë në takimin me Komisionin parlamentar për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi, ku diskutoi për buxhetin e MKRS-së për vitin 2018më shumë

previous

51-55 Nga 1000

next

KOSOVO IN UNESCO