Lajmet

Kryeministri Mustafa përuroi palestrën e re sportive në Kamenicë

29.05.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, i shoqëruar nga ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala, dhe kryetari i Komunës, Begzad Sinani, në prani të shumë qytetarëve dhe sportistëve, përuroi palestrën e re të sportit në Kamenicëmë shumë

Reagim ndaj artikullit me titull: “Këta janë 80 militantët e LDK-së që po ripunësohen në prag të zgjedhjeve në Ministrinë e Kulturës” që është botuar në portalin “Gazeta Fjala” dhe në medie tjera

25.05.2017

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, në koordinim me aktorët tjerë relevantë, të brendshëm dhe të jashtëm, duke përfshirë edhe Zyrën Kombëtare të Auditimit, është duke punuar që nga viti 2016 për zgjidhjen e problemit të trashëguar lidhur me kontratat e MSHV-vë.më shumë

“Muzetë dhe historitë e kontestuara: Trego diçka tjetër në muze”

18.05.2017

Programi i Muzeut të Kosovës: E Enjte nga 10:00h-22:00h09:30h-16:00h Prezantimi i muralit “Ne jemi trashëgimia”në Muzeun e Kosovës, të punuar nga nxënësit e ShMT “28 Nëntori”, Prishtinë më shumë

Federata e Futbollit përkrahet me 490 mijë euro, e Bodybuildingut me 40 mijë

12.05.2017

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka nënshkruar memorandum edhe me Federatën e Futbollit të Kosovës (FFK) dhe me Federatën e Bodybuildingut dhe Fitnesit të Kosovës (FBFK), të cilave ministria obligohet t’i përkrahë me 490 mijë euro përkatësisht 40 mijëmë shumë

previous

1-5 Nga 1000

next

KOSOVO IN UNESCO