Lajmet

Ministri Gashi: Sot, të rinjtë do të kenë një hapësirë të re dhe moderne për aftësim dhe edukim

30.07.2018

Sot në Pjetërshan të Gjakovës u vu gurthemeli i Qendrës së edukimit jo-formal për rini, si një qendër rekreative për fëmijë dhe të rinj, arritur sipas marrëveshjes në muajin maj, mes Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe OJQ “George Williams Youth Association in Kosovo” (GWY)më shumë

Telegram ngushëllimi i ministrit Gashi me rastin e ndarjes nga jeta të regjisorit Bekim Lumi

30.07.2018

E nderuara familja Lumi,Lajmin për vdekjen e parakohshme e të dashurit tuaj, Bekimit, profesorit e regjisorit tonë të madh e të zellshëm, e morëm me pikëllim të madhmë shumë

Ministri Gashi priti në takim krerët e Federatës së Futbollit të Gjermanisë

29.07.2018

Ministri i Kulturës,Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi ka pritur sot në një drek pune krerët e Federatës së Futbollit të Gjermanisë, nënkryetarin e parë z. Rainer Koch dhe nënkryetarin tjetër z. Rainer Milkoriet.më shumë

8 objektet e Jusuf Gërvalles kthehen në vendlindjen e tij

26.07.2018

Ministri Kujtim Gashi, i dorëzoi 8 objektet e Jusuf Gërvalles, bashkëshortes së tij, Suzana Gërvalla.më shumë

Rinia si pjesë vitale e shoqërisë, do të trajtohet me meritë

25.07.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, mori pjesë në ceremoninë e lansimit të projektit “Ndërmjetësimi në punë për të rinjtë - në skemat: Trajnim në Punë dhe Praktikë në Punë”. Ky projekt financohet nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit – Departamenti i Rinisë.më shumë

previous

56-60 Nga 1000

next

KOSOVO IN UNESCO