Në GMK u hap ekspozita “E shkuara: e ardhmja e së tashmes” e Draçinit

Në Galerinë e Ministrisë së Kulturës, në kuadër të Kalendarit të Përbashkët Kulturor Kosovë-Shqipëri, u hap ekspozita personale piktorit dhe grafistit nga Shkodra, Artan Draçini, e titulluar "E shkuara: e ardhmja e së tashmes"

më shumë

Videot Aktuale

Arkivi i lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

KOSOVO IN UNESCO