Lajmet

Shënohet Dita Ndërkombëtare e Monumenteve dhe Lokaliteteve

18.04.2018

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka shënuar sot Ditën Ndërkombëtare të Monumenteve dhe Lokaliteteve.më shumë

MKRS investon 242 mijë euro për dy projekte sportive në Shtime

17.04.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka vizituar Komunën e Shtimes, me qëllim të njoftimit për së afërmi me nevojat që ka kjo komunë në fushat e kulturës, rinisë dhe sportit. Ministri është pritur nga Kryetari i Komunës, Naim Ismajli, me të cilin ministri ka diskutuar për planet dhe projektet që ka komuna në fushat që mbulon MKRS-jamë shumë

Gjonaj në Has, do të përfitojë nga investimet e MKRS-së në infrastrukturën sportive

15.04.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, i shoqëruar nga deputeti Nezir Çoçaj, vizituan Klubin Futbollistik “Drini i Bardhë” në Gjonaj të Hasitmë shumë

Ministri Gashi: Komuna e Junikut do ta ketë mbështetjen e MKRS në ndërtimin e Qendrës së Rinisë dhe të Kulturës

13.04.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sporti, Kujtim Gashi priti sot në takim Kryetarin e Komunës së Junikut , z. Agron Kuqi, me të cilin biseduan për projekte të ndryshme në fushën e kulturës, të cilat mund të realizohen nga ana e MKRS-së në Komunën e Junikut. më shumë

previous

46-50 Nga 1000

next

KOSOVO IN UNESCO