Lajmet

Ministri Gashi takoi ambasadorin e Gjermanisë, Christian Heldt

11.10.2017

Ministri Kujtim Gashi ka pritur sot në një takim njoftues ambasadorin e Gjermanisë në Kosovë, Christian Heldt, me të cilin ka diskutuar për bashkëpunimin mes Kosovës e Gjermanisëmë shumë

Sportet universitare do të përkrahen nga ministria

11.10.2017

Ministri Kujtim Gashi takoi sot dekanin e Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit, Musa Selimi dhe drejtuesit e Federatës së Sporteve Universitare të Kosovës, me të cilët diskutoi për gjendjen e sportit në vend, sidomos për të rinjtë dhe studentët që merren me aktivitete sportivemë shumë

46 asete të reja i shtohen Listës së Trashëgimisë për Mbrojtje të Përkohshme

11.10.2017

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka marrë vendim për aprovimin Listës së Trashëgimisë Kulturore për Mbrojtje te Përkohshmemë shumë

Hapet Zyra lokale e RYCO-s në Kosovë

10.10.2017

Në ambientet e Qendrës Studentore të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, në një ceremoni të organizuar, sot u hap Zyra Lokale në Kosovë e Zyrës Rajonale për Bashkëpunim Rinor (Regional Youth Coopration Office RYCO), ku morën pjesë Zëvendëskryeministri Enver Hoxhaj, Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ambasadorë të misioneve diplomatike në Kosovë dhe përfaqësues të organizatave vendore e ndërkombëtare nga shoqëria civilemë shumë

Program i veçantë punësimi për të rinjtë

09.10.2017

Programi për Zhvillimi i OKB-së ka qenë dhe do të mbetet partner i rëndësishëm i ministrisë. Kështu e vlerësoi Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, këtë mekanizëm ndërkombëtar që vepron në Kosovë, sot në një takim me Përfaqësuesin dhe Koordinatorin e UNDP-së në Kosovë, Andrew Russell me bashkëpunëtorëmë shumë

previous

6-10 Nga 1000

next

KOSOVO IN UNESCO