Federata e Hendbollit e Kosovës

www.kosovahandball.com
E-mail: office@kosovahandball.com
Tel: +381 38 248558; +381 38 248559
Fax: +381 38 227640

Kryetar: Mexhit Devaja

Mob: +377 44 116 703
Sekretar gjeneral: Izet Gjinovci
Mob: +377 44 275 900

Numri i klubeve: 27
Numri i shkollave të sportit: 2
Seniore: 660
Seniorë: 1,210
Juniorë:  940
Kadete: 540
Kadetë: 860
Pionere: 720
Pionerë: 1,010
Meshkuj të regjistruar: 4,020
Femra të regjistruara: 2,020
Gjithsej: 6,040. 

Memli Krasniqi

Ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sportit