Lajmet

Viti i pestë i Kalendarit Kulturor Kosovë-Shqipëri

18.06.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit i Republikës së Kosovës, Kujtim Gashi dhe Ministrja e Kulturës së Republikës së Shqipërisë, Mirela Kumbaro- Furxhi, në ambientet e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit, nënshkruan sot Protokollin e Bashkëpunimit për Kalendarin e Përbashkët Kulturor Vjetor, të pestin vit radhazi.më shumë

Ministri Kujtim Gashi nënshkruan rregulloren që do të eliminojë dukuritë negative në sport

12.06.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka takuar anëtarët e Këshillit Kombëtar për Parandalimin dhe Sanksionimin e Dhunës dhe Dukurive Negative në Ngjarjet Sportive i cili përbëhet nga pesë anëtarë.më shumë

Të rinjtë e Suharekës përmes investimeve në sport, përkrahen nga MKRS-ja

11.06.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka vizituar komunën e Suharekës, ku është pritur nga kryetari Bali Muharremaj. Me këtë rast, të dy kanë nënshkruar 3 memorandume: Memorandumin për ndërtimin e stadiumit në fshatin Studençan, Memorandumin për përfundimin e fazës finale të stadiumit të qytetit, Memorandum për kullën e Familjes Tafollaj në fshatin Çadrak të Suharekësmë shumë

MKRS mbështet mundësit Edon dhe Egzon Shala

11.06.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi ka nënshkruar sot dy memorandume bashkëpunimi me mundësit Edon dhe Egzon Shala, për shpenzimet e përgatitjeve të sportistëve në fjalë për Lojërat Olimpike “Tokio 2020”.më shumë

Nënshkruhen memorandume bashkëpunimi për restaurimin e Xhamisës ë Çarshisë dhe Xhamisë së Gazi Mehmed Pashës

11.06.2018

Sot, në Institutin e Kosovës për Mbrojtjen e Monumenteve, mes Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Bashkësisë Islame të Kosovës dhe Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim janë nënshkruar memorandume bashkëpunimi për restaurimin e Xhamisë së Çarshisë në Prishtinë dhe Xhamisë së Gazi Mehmed Pashës (Xhamia Bajrakli) në Prizren. më shumë

previous

1-5 Nga 11

next

KOSOVO IN UNESCO