Lajmet

Stadiumi i Prishtinës - rreth 70 % e punimeve janë kryer

05.05.2017

Në vazhdën e inspektimit të investimeve të shumta që po realizon Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit nëpër gjithë Kosovën, me qëllim të përmirësimit të infrastrukturës së sportit dhe plotësimit të standardeve ndërkombëtare, ministri Kujtim Shala, i shoqëruar edhe nga kryetari i Federatës së Futbollit të Kosovës, Fadil Vokrri, ka parë sërish punimet që po zhvillohen në Stadiumin e Prishtinës, që është investimi më i madh i MKRS-së në fushën e sportit deri me tanimë shumë

95 mijë euro për Komitetin Paraolimpik të Kosovës dhe dy federata

05.05.2017

Në kuadër të mbështetjes së drejtpërdrejtë për punën e federatave sportive, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka nënshkruar sot memorandume të bashkëpunimit me Komitetin Paraolimpik të Kosovës dhe dy federata të sportitmë shumë

previous

1-2 Nga 2

next

KOSOVO IN UNESCO