Lajmet

Shala dhe Musliu bisedojnë për bashkëpunimin kulturor ndërmjet Kosovës dhe Luginës së Preshevës

03.05.2017

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala, ka takuar sot kryetarin e Këshillit Kombëtar Shqiptar (KKSH), Jonuz Musliun, me të cilin ka biseduar rreth bashkëpunimit kulturor ndërmjet Kosovës dhe Luginës së Preshevës, veçanërisht rreth implementimit të mëtutjeshëm të Memorandumit që MKRS-ja ka nënshkruar me KKSH-nëmë shumë

MKRS-ja vazhdon përkrahjen për federatat e sportit

03.05.2017

Në vazhdën e përkrahjes për federatat e sportit të Kosovës, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka nënshkruar sot disa memorandume të bashkëpunimit me Federatën e Aeronautikës, Federatën Bjeshkatare Alpiniste, Federatën e Shigjetarisë, Federatën e Sporteve për të Verbër, Federatën e Skijimit dhe Federatën e Shahut.më shumë

previous

1-2 Nga 2

next

KOSOVO IN UNESCO