Organizohet gara e fotografisë Wiki Loves Monuments në Kosovë dhe Shqipëri

Wiki Loves Monuments (Wiki i do Monumentet) është një konkurs ndërkombëtar i fotografive të monumenteve, i organizuar ne nivel global nga Wikimedia në mbi 40 vende të botës. Wikimedia është Fondacioni që qendron mbrapa enciklopedise së lirë Wikipedia, me autorë vullnetarë nga e gjithë bota. Trashëgimia kulturore është një pjesë e rëndësishme e dijes që Wikipedia mbledh dhe shpërndan. Të gjithë mund të kontribuojnë me imazhe, apo të...

më shumë

Arkivi i lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Regjistrohu

Memli Krasniqi

Ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sportit