“Flaka e Janarit” hyn në mbrojtje të shtetit

Manifestimi kombëtar kulturor “Flaka e Janarit”, ngjarje tradicionale që organizohet në Gjilan, zyrtarisht sot ka marrë statusin e mbrojtjes së trashëgimisë shpirtërore kulturore. Kjo u realizua pasi Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, e shoqëruar nga zëvendësministrja Valdete Bajrami, ia dorëzoi dosjen e manifestimit kryetarit të komunës, Lutfi Haziri

më shumë

Videot Aktuale

Arkivi i lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31