Demonstrimet në shkolla të programit “Kosova, shtet i xhudos”

27.02.2024

Plot energji po vazhdojnë demonstrimet në shkolla në kuadër të programit “Kosova, shtet i xhudos”, komponentës, “Xhudo në shkolla”.

Në shkollën “Nazim Gafurri\" Prishtinë është hapur zyrtarisht seksioni i xhudos.

Nxënësit do të kenë mundësi të përfitojnë nga vlerat e këtij sporti si aktiviteti fizik, vetëbesimi, vetëvlerësim, vetëdisiplinë dhe aftësi sociale.

Prapa