Ministri Çeku takoi deputeten e Bosnjes, Sabina Ćudić

18.11.2023

Ministri Hajrulla Çeku ka zhvilluar një takim me deputeten e Kuvendit të Bosnje Hercegovinës, Sabina Ćudić dhe bashkëshortin e saj, Alban Ukaj, aktorin nga Prishtina që jeton dhe punon në Sarajevë.

Bashkë disktuan për kinematografinë, aktivitetet kulturore dhe mundësinë për bashkëpunim kulturor mes Kosovës dhe Bosnje Hercegovinës, ndërsa ministri Çeku i njoftoi me zhvillimet aktuale dhe punët që po bëhen në fushën e kulturës në vend.

Prapa