Fillon projekti për Dresnikun

17.11.2023

Fillon zyrtarisht realizimi i projektit për të ruajtur dhe mbrojtur historinë e pasur të Dresnikut.

Dokumentimi i Lokalitetit Arkeologjik të Dresnikut aktualisht është duke u zhvilluar përmes përdorimit të paisjeve të avancuara të teknologjisë. Ky projekt mbështetet nga MKRS dhe Ambasada SHBA-së në Prishtinë, me partnerin zbatues CHwB Kosova.

Le të festojmë së bashku trashëgiminë e Dresnikut dhe të krijojmë një trashëgimi të qëndrueshme për brezat që do të vijnë.

Prapa