Zbatim i suksesshëm i Programit të Edukimit në GKK

17.05.2023

Nxënësit e shkollës fillore \"Afrim Gashi\" nga Hajvalia dhe ata të dy shkollave \"Pjetër Bogdani\" dhe \"Gjergj Fishta\" nga Prishtina kanë eksploruar hapësirat e Galerisë Kombëtare të Kosovës. Ata u informuan për punën në galeri si dhe e vizituan ekspozitën \"Strange Seed\" të artistit Fatmir Mustafa-Karllo.

Duke i ekspozuar fëmijët ndaj një sërë stilesh dhe duke ofruar një qasje unike për të kuptuar artin, aktivitetet si këto përveç që janë argëtuese janë në të njëjtën kohë edhe edukative.

Prapa