Homazhe për nder të 28 Nëntorit

28.11.2022

Në kuadër të agjendës shtetërore për datën 28 Nëntor, ministri i Kulturës, Hajrulla Çeku, së bashku me deputetë dhe përfaqësuses të tjerë të institucioneve të Kosovës, bënë homazhe tek varrezat e familjes Jashari në Prekaz. Vizitën e vazhduan në Kullat e Boletinit, ku bënë homazhe tek një tjetër figurë e shquar e kombit tonë, Isa Boletini.

Gjithmonë kujtojmë sakrificën, angazhimin dhe rrugën e gjatë për të ndërtuar dhe ruajtur identitetin tonë kombëtar.

Prapa