Takim me shefin e futbollit në UEFA, Zvonimir Boban

05.10.2022

Ministri Çeku dhe zëvendësministrja Daulina Osmani pritën në takim shefin e futbollit në UEFA, Zvonimir Boban, shoqëruar nga kryetari i Federatës së Futbollit të Kosovës, Agim Ademi.

Bashkë diskutuan për programin e Qeverisë së Kosovës për sportin në përgjithësi e në veçanti për infrastrukturën sportive të futbollit në vend. Po ashtu gjatë këtij takimi u fol për hapat konkretë për avancimin e mëtejmë të futbollit kosovar në arenën ndërkombëtare.

Shefi i futbollit Boban e falënderoi ministrin Çeku për pritjen ndërsa të dy shprehën gatishmërinë për të bashkëpunuar në zhvillimin e sportit të futbollit kosovar.

Prapa