Kurti e Osmani vizituan ekipin e Bad News Eagles

02.05.2022

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti së bashku me zëvendësministren e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Daulina Osmani vizituan sot ekipin Bad News Eagles.

Bashkë diskutuan për zhvillimet dhe potencialin e të rinjëve në këtë sport ndërsa i uruan për punën e deritanishme, duke ju dëshiruar edhe shumë suksese më tutje.

Bad News Eagles janë ekipi i parë shqiptar që janë kualifikuar në turneun më të madh botëror të CS:GO, PGL Major Antwerp 2022.

Prapa