Njoftim për shtyerjen e afatit për aplikim në thirrjen për Pakon e Ringjalljes Ekonomike në kulturë

03.09.2021

Njoftohen të interesuarit se afati për aplikim për Thirrjen publike për ofrimin e mbështetjes financiare publike për financimin e projekteve / programeve të OJQ-ve dhe individëve - Pakoja e Ringjalljes Ekonomike, publikuar më 13 Gusht 2021 shtyhet deri më datën 10.09.2021.

Prapa