Njoftim

15.05.2019

Njoftohen te gjitha institucionet përkatëse kulturore, edukative arsimore, produksionet filmike dhe shoqatat e filmit , se shtyhet afati për dorëzimin e nominime për Çmimin Kombëtar për Vepër Jetësore “Bekim Fehmiu” dhe Çmimi Vjetor për kinematografi.

Afati për dorëzimin e nominimeve për çmimet e Konkursit, është deri me 24.05.2019.

Prapa