Lajmet

Ministri Gashi, Dresniku do të shndërohet në parkun e dytë arkeologjik në Kosovë

28.09.2018

Në Lokalitetin Arkeologjik në Dresnik, sot, u shënuan Ditët e Trashëgimisë Kulturore Evropiane dhe Viti Evropian i Trashëgimisë Kulturore. Me këtë rast, në këtë lokalitet, qëndroi për vizitë ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, i cili në fjalën e tij të rastit u shpreh i kënaqur që gjendet në këtë lokalitetmë shumë

Gashi: Palestra sportive përfundon sivjet, Komuna e Rahovecit përfiton rreth 2 milion euro nga MKRS

28.09.2018

Sot, ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka vizituar Komunën e Rahovecit, ku u prit nga kryetari i kësaj komune, Smajl Latifi. më shumë

Ministri Gashi: Jemi të angazhuar në ngritjen e përqindjes së pjesëmarrjes në aktivitete sportive

27.09.2018

Sot, në Sheshin “Skënderbeu” , në kuadër të Javës Evropiane të Sportit, Komiteti Olimpik i Kosovës ka hapur Panairin e Sportit, qëllimi i të cilit është që klubet sportive të komunave të paraqesin ofertat e tyre tek fëmijët e shkollave fillore, të cilët vendosin se cili sport është më atraktiv dhe më joshës për t’u marrë me të.më shumë

Ministri Gashi: Informimi, ngritja e kapaciteteve profesionale të të rinjve është në fokus të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit

27.09.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka marrë pjesë sot në Konferencën “Ka pun’, të organizuar si rezultat i instrumentit të ri të quajtur “Opportunity Scouting” brenda kornizës së programit “Rinia, Punësimi, Arsimi dhe Aftësimi Profesional” (YES), GIZ, në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale dhe partnerët lokal në komunën e Ferizajt.më shumë

Ministri Gashi: Do të ndryshojmë strategjinë për sportin për rritjen e pjesëmarrjes më aktive

26.09.2018

Në kuadër të aktiviteteve të Javës Evropiane Sportive, ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka marrë pjesë në ceremoninë e hapjes së aktiviteteve të organizuara nga Federata e Sporteve Universitare e Kosovës.më shumë

previous

66-70 Nga 1000

next