Lajmet

Nga sot, Nexhmije Pagarusha me status të meritave të veçanta

02.10.2018

Pas propozimit të Ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, Qeveria e Kosovës ka marrë vendim që nga sot Nexhmije Pagarusha do të ketë statusin e qytetares me merita të veçanta për shkak të kontributit të saj në promovimin e muzikës së mirëfilltë shqipemë shumë

Nënshkruhet memorandum për realizimin e librit monografik për këngëtaren Nexhmie Pagarusha

01.10.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka pritur sot në kabinetin e tij, përfaqësues të organizatës Integra, ku edhe u nënshkrua një memorandum bashkëpunimi.më shumë

Ministri Gashi: Të rinjtë kanë ide brilante, do t'i ndihmojmë ata të përgatiten për tregun e punës

30.09.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, mori pjesë në shënimin e Ditës së Rinisë të organizuar nga “World Vision”.më shumë

Ministri Gashi: Përherë të parë në Kosovë do ta zhvillojmë sportin e Rugby-t

30.09.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi së bashku me ambasadorin e Britanisë në Kosovë, Ruairi O’Connell kanë marr pjesë në turneun e “Mini Rugbyt”.më shumë

Ministri Gashi: Jemi fuqishëm të përkushtuar që edhe personat me nevoja të veçanta t'i bëjmë pjesë të aktiviteteve dhe garave të ndryshme sportive

29.09.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi mori pjesë në hapjen e miniolimpiadës për persona me nevoja të veçanta në kuadër të Javës Evropiane të Sportit e cila do përmbyllet nesër.më shumë

previous

61-65 Nga 1000

next