Lajmet

Gashi: Medalja olimpike sukses historik për vendin tonë

23.10.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, priti në takim sportistët e Kosovës që e përfaqësuan vendin tonë në Lojërat Olimpike për të rinj, që u organizuan në Buenos Aires të Argjentinës nga 6 deri 18 tetor 2018.më shumë

Kosova vend ku bazë e identitetit është sporti, paqja e diversiteti

23.10.2018

Zëvendësministrja Burbuqe Bakija-Deva ka marrë pjesë në Forumin Rajonal të Paqes dhe Sportit, të mbajtur në ishullin Rodos të Greqisë, bashkë me nëntë Ministrave dhe Zëvendësministrat e rajonit dhe me gjerë, autoritete tjera të larta nga bota sportive si dhe Komiteti Olimpik i Greqisëmë shumë

Zëvendësministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Rexhep Mazreku, vizitoi Federatën e Gjimnastikës së Kosovës

18.10.2018

Zëvendësministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Rexhep Mazreku, ka vizituar sot Federatën e Gjimnastikës së Kosovës, ku u prit nga kryetari i kësaj federate, Besim Halilaj. më shumë

Ministri Gashi: Strategjia e Kulturës të përfshijë konsultime të të gjithë akterëve

18.10.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi ka takuar grupin punues për Strategjinë e Kulturës, cili do të jetë një dokument i ri strategji gjithëpërfshirës për këtë fushë.më shumë

Vushtrria bëhet me qendër moderne të rinisë

17.10.2018

Qyteti i Vushtrrisë tani do të ketë qendrën e saj të rinisë, investim i MKRS-së në një vlerë prej 280 mijë euro. Në ceremoninë përuruese të objektit mori pjesë ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi. më shumë

previous

51-55 Nga 1000

next