Lajmet

Ministri Gashi: Viti 2019 do jetë vit i ndryshimit të madh për rininë e Kosovës

24.09.2018

Rreth 250 të rinj sot, në një ceremoni të organizuar nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, u pajisën me certifikata për trajnimet në kuadër të shkathtësive të buta duke zhvilluar shkathtësitë e tyre përmes edukimit joformal.më shumë

Ministri Gashi: Bëjë thirrje për më shumë mbështetje ndaj grave në pozita drejtuese sportive

23.09.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, mori pjesë në hapjen zyrtare të Javës Evropiane Sportive, e cila po mbahet për herë të parë në Kosove, dhe e cila filloi me Konferencën Barazia Gjinore dhe Diversiteti.më shumë

Nënshkruhet memorandumi me Agjensinë Shtetërore të Arkivave për zhvillimin dhe ngritjen profesionale të punonjësve arkivor

21.09.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, priti sot në takim Kryeshefin e Agjencisë Shtetërore të Arkivave Ramë Manaj.më shumë

Gashi para Komisionit Parlamentar, pjesëmarrja e Kosovës në programin Evropa Kreative është me rëndësi të vecçantë për mbështetje të sektorit kulturor

20.09.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka marrë pjesë sot në takimin e radhës të Komisionit Parlamentar për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi.më shumë

Ministri Gashi merr pjesë në Konferencën “Siguria Njerëzore, Problemi dhe Reagimi Institucional”

20.09.2018

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit përmes Departamentit të Rinisë, ka mbajtur sot konferencën “Siguria Njerëzore, Problemi dhe Reagimi Institucional”.më shumë

previous

46-50 Nga 1000

next