Lajmet

Në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës u shënua 110 vjetori i Kongresit të Manastirit

07.11.2018

Zëvendësministrja e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Leonora Morina Bunjaku mori pjesë në shënimin e 110-Vjetorit të Kongresit të Manastirit.më shumë

Ministri Gashi: Rekomandimet e auditorit për të gjeturat e 2017-të në MKRS janë adresuar të gjitha

06.11.2018

Pas raportit të publikuar të Zyrës Kombëtare të Auditimit, në të cilin ka nxjerrë të gjeturat për Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS), Ministri Kujtim Gashi ka marrë pjesë në takimin për sqarimin e rekomandimeve të dala nga ky raport.më shumë

Zëvendësministri Rexhep Mazreku priti në takim përfaqësues të Federatës së Bodybuildingut dhe Fitnesit të Kosovës

06.11.2018

Zëvendësministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Rexhep Mazreku, priti sot në takim kryetarin e Federatës së Bodybuildingut dhe Fitnesit në Kosovë, Esat Lata dhe sekretarin e kësaj federate, Sabri Dragusha.më shumë

Prezantim i suksesshëm i Kosovës në Festivalin e Filmit të Bosforit

06.11.2018

Zëvendësministrja e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Leonora Morina Bunjaku, bashkë me një delegacion nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, kanë realizuar një vizite pune në Turqi. më shumë

MINISTRI GASHI PRITI NË TAKIM UDHËHEQËSIN E UNICEF-it MURAT SAHIT

06.11.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka pritur sot në kabinetin e tij, udhëheqësin e ri të zyrës së UNICEF-it në Kosovë, Murat Sahinmë shumë

previous

31-35 Nga 1000

next