Lajmet

Licencohet Federata për Kajakim e Kosovës

30.10.2020

Edhe një federatë i shtohet sportit të Kosovës. Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka licencuar Federatën për Kajakim të Kosovës, të cilës i lejohet veprimtaria për vitin 2020-2021më shumë

Qeveria e Kosovës miraton dy propozime të Ministrisë së Kulturës Rinisë dhe Sportit

30.10.2020

Sot më 30 tetor 2020, Qeveria e Kosovës në mbledhjen e qeverisë ka miratuar dy propozime të Ministres së Kulturës, Rinisë dhe Sportit Vlora Dumoshi si vijonmë shumë

Telegram ngushëllim i ministres Vlora Dumoshi me rastin e vdekjes së artistit Avni Mula

30.10.2020

E nderuar familje Mula, Me pikëllim të thellë mora lajmin për ndarjen nga jeta të Avni Mulës, babait e familjarit tuaj dhe artistit tonë të madhmë shumë

Në Ferizaj, përurohet fusha e tenisit dhe vihet gurthemeli i Qendrës Multifunksionale

29.10.2020

Ferizaj bëhet me fusha të tenisit. Kjo u mundësua me investimin e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit. Ky projekt infrastrukturor fizik u përurua sot dhe në të u investuan rreth 100 mijë euromë shumë

Shënohet në Kosovë Dita Ndërkombëtare e Trashëgimisë Audio-Vizuale

27.10.2020

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Trashëgimisë Audio-Vizuale, ditë që shënohet çdo 27 tetor, e cila është përzgjedhur UNESCO më 2005, sot në Muzeun Kombëtar të Kosovës kjo datë u shënua me aktivitetin që kishte për qëllim ngritjen e vetëdijes dhe rëndësia e ruajtjes së dokumenteve audio-vizuale si filmat, zërat, video incizimet si dhe programet radio televizivemë shumë

previous

1-5 Nga 239

next