Lajmet

Plani i Menaxhimit të fshatit Zym

29.09.2023

Mbahet takimi i parë i grupit të mandatuar punues për Studimin e Fizibilitetit dhe Planin e Menaxhimit të fshatit Zym të Hasit në Prizrenmë shumë

Performanca e trupës artistike e "AKKV SHOTA" në Ferizaj

29.09.2023

Krahas manifestimeve dhe aktiviteteve të organizuara për nder të 150-vjetorit të themelimit të qytetit të Ferizajt, u mbajt edhe Akademia Solemne dhe Koncerti Memorial që vuri në pah heroizmin e dëshmorëvemë shumë

"Arti në Shkolla" fillon zbatimin në Prishtinë

29.09.2023

Qindra fëmijë ishin pjesë e koncertit të parë të Filharmonisë së Kosovës në kuadër të programit ndërministror “Arti në shkolla”, i cili u mbajt dje në atelienë e Pallatit të Rinisë dhe Sportitmë shumë

Zëvendësministrja Daulina Osmani merr pjesë në Kongresin Evropian për Sport dhe Turizëm në Poloni

27.09.2023

Zëvendësministrja Daulina Osmani sot ishte pjesë e panelit të diskutimit me temë "Roli i diplomacisë sportive në konsolidimin e imazhit shtetëror në arenën ndërkombëtare", i cili u mbajt në kuadër të Kongresit Evropian për Sport dhe Turizëmmë shumë

Miratohet projekti për Qendrën e Xhudos

27.09.2023

Projekti i Qendrës Nacionale të Xhudos në Pejë, dëshmia e radhës e përkushtimit tonë për sportin dhe e zbatimit të suksesshëm të programit shtetëror "Kosova shtet i xhudos"më shumë

previous

1-5 Nga 46

next