Lajmet

Shfaqje e filmave të animuar për nxënësit nga Gjilani

29.05.2023

“Arti në shkolla” po vazhdon të angazhoj fëmijët në plot aktivitete argëtuese dhe edukativemë shumë

Java e Bibliotekës, larmi aktivitetesh të organizuara nga BKK

29.05.2023

Eksplorimi i koleksioneve të bibliotekës, hulumtimi dhe diskutimi i temave të ndërlidhura me fushën e librit, sesione informative dhe përurimi i këndeve të reja të leximit, kanë shënuar Javën e Bibliotekës në Kosovëmë shumë

2 eksperienca të reja artistike në GKK

26.05.2023

"Strange Seed" nga Fatmir-Mustafa-Karllo dhe "Bliss (Misery is a Butterfly)" nga Leart Rama, janë dy ekspozitat e hapura në Galerinë Kombëtare të Kosovësmë shumë

Hapa konkret për progresin e politikës anti-doping

25.05.2023

Me intensitet të lartë dhe me angazhim gjithëpërfshirës po vazhdon puna drejt funksionalizimit të Agjencisë Anti-Doping në Kosovëmë shumë

Gjithëpërfshirje në asete të trashëgimisë kulturore

25.05.2023

Mirëpritja e personave me aftësi të kufizuara në asete të trashëgimisë kulturore, baraz me vizitorët tjerë duhet të pranohet si detyrë e vërtetë e përgjegjësi dhe po angazhohemi që kjo të ndodhëmë shumë

previous

1-5 Nga 30

next