Lajmet

Nis demonstrimi i xhudos nëpër shkolla

28.03.2023

Po vazhdon demonstrimi i sportit të xhudos në institucionet arsimore në Prishtinëmë shumë

Ruajtje efektive e trashëgimisë kulturore

28.03.2023

Një tjetër restaurim që Teqen e Sheh Lites në Gjakovë e ka rikthyer në një hapësirë të qasshme ku besimtarët mund të vazhdojnë të kryejnë ritualet e tyremë shumë

Kultura e Kosovës në Portugali

27.03.2023

Java Kulturore e Kosovës - programi i diplomacisë kulturore me të cilin do të promovojmë shtetin tonë në vende të ndryshme të botësmë shumë

MKRS ndan Çmimet Vjetore për Teatër

27.03.2023

Pikërisht në Ditën Botërore të Teatrove, në Ministrinë e Kulturës, u mbajt ceremonia për ndarjen e Çmimeve Vjetore për Teatër 2022më shumë

Artefakte nga Kosova do të prezantohen në SHBA

26.03.2023

Kosova, Shqipëria dhe vende të tjera të Evropës Juglindore do të jenë pjesë e ekspozitës “First Kings Of Europe”, që organizohet nga një prej muzeve më të mëdhenj në SHBA, Field Museum of Natural History, në Chicagomë shumë

previous

1-5 Nga 31

next